• English
  • Deutsch

KARIJERE

Odvjetnički ured ZORIČIĆ zapošljava vježbenike i studente prava koji su svjesni važnosti radne etike i discipline te pouzdanosti i povjerljivosti u radu.

Pri izboru studenata dajemo prednost studentima nižih godina studija, 1. i 2. godine, a za rad u našem uredu neophodno je dobro poznavanje aplikacija iz Microsoft Office paketa. Prednost je poznavanje njemačkog jezika, dok je neophodno odlično vladanje engleskim jezikom. Izvrsno znanje i vješta uporaba hrvatskog jezika se podrazumijeva.

Studenti i vježbenici s radnim iskustvom na učeničkim i/ili studentskim poslovima izvan struke također ostvaruju prednost kod mogućeg zapošljavanja, kao i kod odrađivanja studentske prakse.

Više godina u našem su uredu praksu odrađivali studenti iz inozemstva preko ELSA-ina programa razmjene studentskih praksi – Student Trainee Exchange Programme.

Elsa

PRIJAVITE SE

Ako vjerujete da zadovoljavate opisanim uvjetima i želite raditi u poticajnoj i dinamičnoj sredini baziranoj na tradicionalnim vrijednostima, uz najviše moralne i stručne zahtjeve, pošaljite nam na mail ured@ou-dvzoricic.hr svoje motivacijsko pismo i što detaljniju biografiju s fotografijom i eventualnim preporukama.

Pozvat ćemo Vas na razgovor i testiranje osnovnih vještina. Uz nas možete steći radno i životno iskustvo na kojem ćete temeljiti cijeli svoj profesionalni vijek, o čemu svjedoče generacije naših studenata i vježbenika.

Copyright © 2020 Odvjetnički ured Dijana Zoričić | Design by: Stefani Bujanović | Developed by: Aldin Džinović

Dijana Zoričić