Pravne Napomene

Web stranica Odvjetničkog ureda ZORIČIĆ izrađena je u skladu s Pravilnikom o reklamiranju, oglašavanju i web stranici odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore s ciljem pružanja informacija o radu odvjetničkog ureda. Svi sadržaji na ovoj web stranici informativnog su karaktera, ne mogu se smatrati pravnim savjetom niti su ponuda za pružanje odvjetničkih usluga. Temeljem Pravilnika o reklamiranju, oglašavanju i web stranici odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore, na ovoj web stranici nije dopušteno objavljivanje predmeta niti imena stranaka koje je odvjetnik zastupao.

Odvjetnica Dijana Zoričić stegovno je i materijalno odgovorna za točnost i istinitost sadržaja ove web stranice. Naziv web stranice i njezin sadržaj odobrio je Izvršni odbor Hrvatske odvjetničke komore.

Logotip i vizualni identitet Odvjetničkog ureda ZORIČIĆ vlasništvo je Odvjetničkog ureda ZORIČIĆ i zabranjeno ga je koristiti bez prethodne pisane suglasnosti vlasnika.

Pravna regulativa Europske unije zahtijeva da od posjetitelja ove web stranice tražimo pristanak za spremanje kolačića (engl. cookies), Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića, ali ih možete i blokirati. Blokiranjem kolačića i dalje možete nesmetano koristiti stranicu, ali uz ograničenja nekih od mogućnosti.

Copyright © 2020 Odvjetnički ured Dijana Zoričić | Design by: Stefani Bujanović | Developed by: Aldin Džinović

Dijana Zoričić